92916 Hő- és páratartalom mérő modul

Ajánlataink a termékre

 

92916 Hő- és páratartalom mérő modul

3 413 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
elektroteknik.eu
Termékleírás
Hő- és páratartalom mérő modul Jellemzők: - hőmérséklet mérés 0-50°C ±2°C - páratartalom mérés: 20-90% Rha ±5% - tápfeszültség: 5VDC - 1 mérés /mp - arduinohoz és uprocesszorokhoz könnyen illeszthető

Ez a DHT11 hőmérséklet- és páratartalom-érzékelő kalibrált digitális jelkimenettel rendelkezik a hőmérséklet- és páratartalom-érzékelőkkel. Technológiája biztosítja a magas megbízhatóságot és kiváló hosszú távú stabilitást. Nagy teljesítményű 8 bites mikrokontroller van csatlakoztatva. Ez az érzékelő ellenálló elemet és nedves NTC hőmérsékletmérő eszközöket tartalmaz. Kiváló minőségű, gyors reagálás, interferencia-képesség és magas költséghatékonysági előnyökkel rendelkezik. Minden DHT11 érzékelő rendkívül pontos kalibrálást végez a páratartalom-kalibrációs kamrában. Az OTP programmemóriában tárolt kalibrációs együtthatók, a belső érzékelők a folyamatban lévő jeleket érzékelik, ezeket a kalibrációs együtthatókat kell hívnunk. Az egyvezetékes soros interfész rendszer gyors és egyszerűvé válik. Kis méret, alacsony teljesítmény, jelátvitel 20 méterig terjedő távolságra, így számos alkalmazást és még a legigényesebb alkalmazást is jelent. A termék 4-pólusú egysoros tűcsomag. Kényelmes csatlakozás, speciális csomagokat lehet biztosítani a felhasználók igényei szerint.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.